Panel: Educatie in Game Development

Locatia: GameDev  Academy

Str. Aleksandr Sergheevici Puskin, Nr. 7, Interfon 1, Sector 1, Bucuresti

Data:  Joi, 17 Mai, ora 16:00

EVENIMENT PARTENER BUCHAREST TEHNOLOGY WEEK!

Cifra de afaceri totală a industriei dezvoltatoare de jocuri  la  nivel global este preconizat ca va ajunge la  130 miliarde de euro până în 2020 (Newzoo). Trei dintre cele mai mari companii de jocuri la nivel global au studiouri angajand in total cateva mii de oameni la noi in tara.  Cifra de afaceri totală a  industriei jocurilor video din  România a ajuns în 2016 la 145 milioane de dolari avand o crestere considerabila de la an la an, iar noi studiouri dezvoltatoare de jocuri apar tot mai des pe piata locala.  Cu toate acestea, programele educationale axate pe game development ( mai ales daca vorbim de game design) sunt extrem de putine.

RGDA propune o discutie deschisa  despre oportunitatile pe care le are in acest moment cineva care doreste sa urmeze o cariera in game development, despre ce se poate realiza in viitor si care sunt pasii ce trebuie urmati pentru ca ofertele educationale sa permita o dezvoltare sustenabila a industriei locale.

Vom vorbi de asemenea despre ce specialisti are piata nevoie, ce cunostinte trebuie sa ai ca sa ajungi sa lucrezi intr-un studio de game development sau sa iti dezvolti propriul joc, ce inseamna sa fii game designer, ce inseamna sa fii artist 3D, level designer etc.

Moderator: Catalin Butnariu, General Manager Carbon Incubator si Presedinte RGDA

Panelisti:

Cristina Neamtu, Co-Founder AMC Pixel Factory

Traian Bossenmayer HRBP la Electronic Arts Romania

Andrei Istrate, Project Manager la GameDev Academy

Alexandru Berceanu, director CINETic

( Above Photo by Ugur Akdemir on Unsplash  )

 

2018-05-17T09:24:41+03:00 3 May 2018|