GAME DEV WEEK 2022 2024-04-11T11:16:51+03:00
Information Decorative Authentication Needed To participate and earn Genshin Impact rewards, we need access to your Twitch User ID Grant Access SKIP

Eveniment online
Săptămâna de dezvoltare jocuri video pentru elevii de liceu

Joci jocuri video? E timpul și să le creezi!

În săptămâna 6-10 iunie, vom găzdui o serie de interviuri, workshopuri și concursuri pentru elevii de liceu interesați de industria dezvoltării jocurilor video, din toată țara, pentru a afla mai multe despre ce înseamnă să lucrezi în această  industrie.

Dă scroll și află toate evenimentele și detaliile mai jos!

Înscrie-te acum pentru a putea participa la workshopuri și concursuri! 

Subscribe

* indicates required

RGDA Romanian Game Developers Association will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing. Please let us know all the ways you would like to hear from us:

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us, or by contacting us at contact@rgda.ro. We will treat your information with respect. For more information about our privacy practices please visit our website. By clicking below, you agree that we may process your information in accordance with these terms.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Hosts

WERTY
YouTube: 103K 
Werty Youtube »
Twitch: 6.3K 
Werty Twitch »

Agendă Interviuri

Luni, Ora: 20:00 (1h)

Tema de discuție: Ce este Game Development Week, care este programul săptămânii, despre industria game dev din România și ce oportunități există pentru elevii interesați de domeniu.

Interviu Andreea Per, Executive Director at RGDA

Urmareste tot interviul pe Bobospider’s stream »

Marți, Ora: 20:00 (1h)

Tema de discuție: Ce înseamnă să fii level designer, să creezi hărti și nivele pentru un joc video, while also being a rockstar (Sick e și baterist la Om la Luna).

Interviu LIVE cu Adrian Malaroiu, Level Design (KillHouse Games)
Urmareste tot interviul pe Bobospider’s stream »

Miercuri, Ora: 21:00 (1h)

Tema de discuție: Ce înseamnă să fii 3D artist pentru jocuri video și cum poți să transformi pasiunea ta pentru desen într-o meserie cu multe satisfacții. 

Interviu cu Madalina Pomparau (AMC Romania)
Urmareste tot interviul pe Werty’s stream »

Joi, Ora: 20:00 (1h)

Tema de discuție: Ce înseamnă să fii game designer, cum creezi mecanicile unui joc, ce importanță au detaliile în această meserie. 

Interviu cu Ionuț Solomon, game designer (Ten Square Games)
Urmareste tot interviul pe Bobospider’s stream »

Vineri, Ora: 20:00 (1h)

Tema de discuție: Despre experiența realizării primului joc video ca elev

Interviu cu Patrice, elevul din București care a dezvoltat un joc video după ce a învățat să folosească engine-ul Unity singur. 
Urmareste tot interviul pe Werty’s stream »

Workshops

Marți și Joi, ora 10:00 AM 

Titlu: Introducere în game design

Trainingul se va ține și marți și  joi, cu participanți diferiți.

Trainer: Aurelian Talpasanu, Game Designer (Fortis)

Cu ce se ocupă Game Design-ul? (hint: nu este Game Art) De ce Game Design-ul este cel mai important aspect atunci când încercăm să construim un joc de succes? La întrebările de mai sus (și la orice altă întrebare pe care o aveți despre Game Design) vom încerca să răspundem în timpul workshop-ului.

Maxim 20 de persoane per training. Primul venit, primul servit. Înregistrează-te în formularul de mai sus, de pe pagină pentru a primi mai multe detalii.

Miercuri, ora 11:00 AM

Titlu: Introduction to Game Development

Trainer: Gabriel Stancu, Producer (Amber)

Workshop-ul “Introduction in Game Development” se adresează tinerilor interesați de industria de jocuri, care vor să descopere ce implică procesul de dezvoltare a jocurilor video și cum pot începe o carieră în domeniu.

Maxim 20 de persoane per training. Primul venit, primul servit. Înregistrează-te în formularul de mai sus, de pe pagină pentru a primi mai multe detalii.

Miercuri și Vineri, ora 14:00 PM

Titlu: Intro in 3D Environment Art for Games: From Zero to Hero

 Workshopul începe miercuri și continuă vineri, cu aceiași participanți

Trainer: Vicentiu Popescu, Environmental Artist (AMC)

În acest training, Vicențiu va lua obiect comun, banal, și va țese povestea noastră proprie despre el, de la locația lui, la uzură, la vârstă dar până și relația obiectului cu noi și personalitatea noastră. Vom crea și paralele între alte arte vizuale și cum dezvolta și ei poveștile obiectelor/recuzitelor.

Maxim 20 de persoane per training. Primul venit, primul servit. Înregistrează-te în formularul de mai sus, de pe pagină pentru a primi mai multe detalii.

Organizator

Empowered by