Radu Ziemba 2024-09-06T16:14:32+03:00

Radu Ziemba

Managing Partner, Deadlime Games

Radu Ziemba de la Deadlime Games activează în industrie de 10 ani lucrând la numeroase proiecte, atât jocuri lansate, cât și proiecte educaționale. De-a lungul carierei, s-a implicat activ în educația elevilor și studenților prin prezentări și a oferit suport altor studiouri indie din România, impartasindu-le experiența și cunoștințele acumulate.

Motivele pentru care își dorește să facă parte din boardul RGDA sunt următoarele:

Odată cu schimbarea președintelui RGDA, consider că este un moment oportun să avem cât mai multe voci care să protejeze interesele studiourilor indie și să propună scheme de ajutor pentru studiourile mici și emergente bazate pe nevoi concrete. 

Îmi doresc să mă implic în organizarea conferinței Dev.Play. Consider că Dev.Play este unul dintre putinele momente ale anului în care industria se reunește pentru a discuta problemele și succesele locale și vreau să susțin organizarea galei Romanian Game Awards. 

Mă puteți contacta pe LinkedIn sau puteți cere contactul meu echipei executive RGDA dacă vă pot ajuta cu ceva în calitate de membru al boardului RGDA.”