Razvan Andrei Safta 2024-09-06T15:08:29+03:00

Razvan Andrei Safta

Head of QA, Funcom Romania

Răzvan are 17 ani de experiență în industria de dezvoltare jocuri video. Pe parcursul carierei sale, a participat activ la diverse aspecte ale dezvoltării de jocuri, de la idei de concept până la managementul proiectelor și lansarea acestora.

‘’Sunt interesat în mod deosebit de angajamentul RGDA față de promovarea industriei românești de jocuri video pe piața internă și internațională. Cred că perspectiva mea unică și pasiunea pentru stimularea colaborării și inovației se aliniază perfect cu misiunea asociației.

Ca membru al consiliului RGDA, îmi doresc să particip activ la creșterea industriei românești de dezvoltare de jocuri video, prin inițiative pe zona fiscală, cât și în mediile academice. 

Sunt inițiatorul evenimentelor FreshTalks by RGDA si imi doresc sa realizez cateva ghiduri pentru antreprenorii din zona indie (funding, pitching, etc). 

Ma puteti contacta pe LinkedIn sau puteti cere contactul meu echipei executive RGDA daca va pot ajuta cu ceva in calitate de membru al boardului RGDA.”